Work for Hendrickson Romania

Job Openings

LocationPositionDescription
Sibiu, RomaniaComing SoonComing

Worksite.ro


Cariera la Hendrickson România

Filială a unui grup industrial american, fabrica Hendrickson din Sibiu este o fabrică cufundată în istorie, la scară umană, în care toți angajații se cunosc între ei și unde munca în echipă este o valoare cheie.

În ciuda condițiilor de muncă care uneori au fost dificile în producție (în special manevrarea maselor sau temperatura ridicată la unele locuri de muncă), dar care s-au îmbunătățit constant în ultimii ani și se vor îmbunătăți semnificativ odată cu finalizarea investiției și automatizarea fabricii, angajații noștri au fost și rămân loiali, făcând o carieră în companie. Însă ce ne definește pe noi a fost și va rămâne investiția continuă în oameni, în dezvoltarea și formarea profesională a salariaților noștri, fie că vorbim de programe interne de formare ca șefi de echipamente, de programe specializate de formare profesională, de sponsorizarea studiilor superioare pentru cei care dovedesc potențial și doresc să se dezvolte profesional, de programe de leadership și dezvoltare a abilităților manageriale. Aproape toți managerii de linie, șefii de secție și inginerii de proces au crescut și s-au dezvoltat intern în fabrica noastră, au fost formați și promovați în poziții de responsabilitate operațională, ceea ce face ca perspectiva unei cariere în Hendrickson România să nu fie doar un deziderat, ci dovada vie că lucrurile așa se întâmplă la noi.

Ca parte a sectorului metalurgic, fabrica noastră oferă unul dintre cele mai consistente și stabile pachete de beneficii angajaților săi, fie că este vorba de beneficii financiare (prime de performanță, pentru programe de lucru, bonusuri anuale sau pentru evenimentele importante) sau sociale (transport, prime și bilete de vacanță, securitate socială garantată de contracte colectiv de muncă echilibrate, pensii facultative), se îngrijește de starea de sănătate a salariaților prin cabinet medical propriu și abonamente de servicii medicale, iar, acolo unde organizarea muncii permite, asigura flexibilitatea programului de muncă sau lucrul în regim de telemuncă, pentru a asigura un echilibru real între viața profesională și cea privată.

În prezent suntem 350 de salariați, dintre care cei mai mulți își desfășoară activitatea în Producție, fie pe poziții direct productive, fie pe poziții de coordonare și control a operațiunilor, iar echipa care asigură mentenanța echipamentelor este una deosebit de competentă și calificată. Logistica intrărilor și ieșirilor ca și celelate funcții suport (resurse umane, finaciare și controlling, IT) sunt realizate de angajați remarcabili, la toate nivelurile, oameni potriviți cu mijloace potrivite pentru a obține rezultate deosebite.  

Alaturați-vă echipei Hendrickson, fiindcă suntem aici pentru a rămâne!

euhead.jpg

Hendrickson România – peste 100 de ani de tradiție

Spiritul de pionierat Hendrickson pentru sisteme de suspensie inovatoare a început acum mai bine de 100 de ani. Povestea companiei în America de Nord a început în 1913 cu producția primei suspensii durabile în tandem. Astăzi, Hendrickson este lider mondial în producția și furnizarea de sisteme avansate de suspensie pentru industria globală de vehicule comerciale. De soluțiile noastre pentru deplasare beneficiază multiple categorii de transport, incluzând camioanele căre transportă bunuri pe șosele, cele care își desfășoară activitatea în off-road, autobuzele și alte piețe de vehicule specializate.

Ținta de afaceri a Hendrickson este de a sprijini clienții cu inovație și dezvoltarea de noi soluții tehnice pentru a satisface nevoile pieței lor.

În prezent avem facilități de vânzări și distribuție precum și centre de producție de ultimă generație în America de Nord și de Sud, India, China, Japonia, Australia, Nouă Zeelandă și Turcia.

La începutul anului 2015 Hendrickson și-a extins și mai mult acoperirea globală prin achiziționarea a patru fabrici de producție de arcuri și stabilizatori, crescând dimensiunea amprentei în Europa. Din 2016, Hendrickson Commercial Vehicle Systems Europe, situat în Fohnsdorf, în inima Austriei, este responsabilă pentru toate locațiile și segmentele de produse din Europa. Astăzi, grupul european are facilități de cercetare și dezvoltare și fabrici de producție situate în Regatul Unit, Franța, România, Polonia și Austria. În facilitățile noastre de producție din Europa producem și furnizăm arcuri parabolice și trapez, stabilizatori, axe ridicatoare și sisteme de suspensie pentru vehicule comerciale. Toți producătorii europeni de echipamente originale fac parte din portofoliul nostru de clienți și lucrăm îndeaprope cu ei la dezvoltarea de soluții inovatoare de ultimă generație.
Fabrica din România a grupului Hendrickson este localizată în Sibiu și are, la rândul ei, o istorie de peste 135 de ani, care se pierde undeva în a două jumătate a secolului al XIX-lea cu fabricarea de arcuri pentru trăsuri și automobile, furnizor al Casei Imperiale Austriece. În prezent este furnizorul principal pentru producătorii de camioane din Europa, fiind specializată în producția de arcuri parabolice ușoare și grele precum și arcuri trapez.

Fabricăm în Sibiu întreg produsul finit care va fi montat pe camioane. Oțelul, principala materie prima, este transformată în lame de arc în timpul procesului de producție, care începe cu operația de laminare și apoi forjarea capetelor. Lamele sunt apoi îndoite, găurite la centru și sunt supuse unui tratament termic special care completează procesul de prelucrare la cald. Urmează apoi operațiile de prelucrare la rece cu pregătirea suprafețelor prin ecruisare, testarea, montarea bucșilor și a subansamblelor, vopsirea, ambalarea și expedirea către fabricile de asamblare a camioanelor.

Este important de menționat că fabrica din Sibiu se află în plin proces de automatizare, urmare a unei investiții financiare solide, prin punerea în funcțiune, până la finalul anului 2024, a unui număr de 27 de roboți industriali, organizați în celule de lucru semiautonome, urmând în acest fel să dobândească cea mai mare capacitate de producție din Europa pentru grupul Hendrickson.

Directiva privind protecția avertizorilor

Numărul liniei de asistență telefonică externă și anonimă: 800400992

Pentru anumite linii telefonice este nevoie să tastați 0 înainte de formarea numărului liniei de asistență.Need Help? Call +43 (0) 3572 44011 - 0 or Contact Us