Jobs

 

Cariera la Hendrickson România

Filială a unui grup industrial american, fabrica Hendrickson din Sibiu este o fabrică cufundată în istorie, la scară umană, în care toți angajații se cunosc între ei și unde munca în echipă este o valoare cheie.

În ciuda condițiilor de muncă care uneori au fost dificile în producție (în special manevrarea maselor sau temperatura ridicată la unele locuri de muncă), dar care s-au îmbunătățit constant în ultimii ani și se vor îmbunătăți semnificativ odată cu finalizarea investiției și automatizarea fabricii, angajații noștri au fost și rămân loiali, făcând o carieră în companie. Însă ce ne definește pe noi a fost și va rămâne investiția continuă în oameni, în dezvoltarea și formarea profesională a salariaților noștri, fie că vorbim de programe interne de formare ca șefi de echipamente, de programe specializate de formare profesională, de sponsorizarea studiilor superioare pentru cei care dovedesc potențial și doresc să se dezvolte profesional, de programe de leadership și dezvoltare a abilităților manageriale. Aproape toți managerii de linie, șefii de secție și inginerii de proces au crescut și s-au dezvoltat intern în fabrica noastră, au fost formați și promovați în poziții de responsabilitate operațională, ceea ce face ca perspectiva unei cariere în Hendrickson România să nu fie doar un deziderat, ci dovada vie că lucrurile așa se întâmplă la noi.

Ca parte a sectorului metalurgic, fabrica noastră oferă unul dintre cele mai consistente și stabile pachete de beneficii angajaților săi, fie că este vorba de beneficii financiare (prime de performanță, pentru programe de lucru, bonusuri anuale sau pentru evenimentele importante) sau sociale (transport, prime și bilete de vacanță, securitate socială garantată de contracte colectiv de muncă echilibrate, pensii facultative), se îngrijește de starea de sănătate a salariaților prin cabinet medical propriu și abonamente de servicii medicale, iar, acolo unde organizarea muncii permite, asigura flexibilitatea programului de muncă sau lucrul în regim de telemuncă, pentru a asigura un echilibru real între viața profesională și cea privată.

În prezent suntem 350 de salariați, dintre care cei mai mulți își desfășoară activitatea în Producție, fie pe poziții direct productive, fie pe poziții de coordonare și control a operațiunilor, iar echipa care asigură mentenanța echipamentelor este una deosebit de competentă și calificată. Logistica intrărilor și ieșirilor ca și celelate funcții suport (resurse umane, finaciare și controlling, IT) sunt realizate de angajați remarcabili, la toate nivelurile, oameni potriviți cu mijloace potrivite pentru a obține rezultate deosebite.  

Alaturați-vă echipei Hendrickson, fiindcă suntem aici pentru a rămâne!

euhead.jpg

Karriere bei Hendrickson Europa

Unseren führenden Status verdanken wir unseren Mitarbeitern, die bei uns eigenverantwortlich in multidisziplinären Teams arbeiten und deren individuelle Stärken und Ressourcen wir fördern. Wir bieten unseren Mitarbeitern die Flexibilität, sich einzubringen, Innovationen voranzutreiben und uns zu neuen Höchstleistungen zu führen. Wir arbeiten weltweit zusammen und lernen voneinander.
Sie stehen im Mittelpunkt!
Ihre Benefits:

  • Kommunikationsstarkes Führungsteam
  • Internationalität eines weltweit tätigen Unternehmen
  • Vereinbarkeit von Familie und Arbeit
  • Initiativen zur Weiterentwicklung und für lebenslanges Lernen
 
Setzen Sie sich unter  eu.jobs@hendrickson-intl.com mit uns in Verbindung

Haben Sie Fragen? Rufen Sie uns an unter +43 (0) 3572 44011 - 0 oder kontaktieren Sie uns direkt!